Boligindretning: Brug praktiske stativer i indretningen

Bøjlestativ i moderne rum
Boligindretning: Brug praktiske stativer i indretningen
Henrik Andersen
-
11/03/2023
-

Det er vigtigt, at din bolig er funktionel, selvom den selvfølgelig også skal se godt ud. Her får du en række gode råd til, hvordan du kan indrette din bolig med praktiske stativer for at skabe et råt og æstetisk udtryk, som giver din bolig kant og personlighed. Bliv klogere på dine muligheder her.

Bøjlestativet er et alternativ til klædeskabet

Måske har du ikke plads til et walk in closet in din bolig, men mindre kan også gøre det. Med et bøjlestativ kan du nemlig give dit soveværelse eller garderobe den samme stemning som et walk in closet. Bøjlestativet er på mange måder et praktisk og smart alternativ til et klædeskab.

Der findes mange forskellige varianter, som du kan vælge mellem, og der er helt sikkert også ét, som passer perfekt til dit soveværelse – eller hvor du nu ønsker at placere det. Fordelen ved at hænge dit tøj på bøjler i stedet for at placere det i et klædeskab er desuden, at du får et langt bedre overblik, hvilket i mange tilfælde er praktisk.

Brug et tørrestativ i stedet for en tørretumbler

Hvis du bor på få kvadratmeter, så kan det være en god idé at overveje, hvordan du kan spare plads. Det kan du eksempelvis ved at sløjfe tørretumbleren, som generelt optager meget plads i din bolig. Her er der mange muligheder, og du kan eksempelvis vælge et tørrestativ i stedet, hvis du har mulighed for det.

Der findes ligeledes mange forskellige tørrestativer, og du kan se en oversigt over de bedste tørrestativer, hvis du klikker her. Det kræver dog, at du har et rum med god ventilation, hvis du ikke har mulighed for at stille det udenfor. Fordelen er, at du sparer penge, samtidig med at du kan klappe det sammen, når det ikke er i brug.

Vælg et stativ til dine smykker

Hvis du gerne vil have nem adgang til dine smykker, så kan du med fordel vælge et smykkestativ, hvor du kan hænge dem på. Så slipper du også for, at de bliver slidte, fordi de skal ligge i en boks eller lignende, når du ikke bruger dem. Herudover kan de fungere som et dekorativt element i rummet, hvilket hæver æstetikken og det personlige touch.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!